TAUHU SUP?

Lepas je cuti Hari Raya, hari-hari budak-budak ofis Breakfast kat luar.  Kenapa?  Sebab Cafe kat ofis tue penjualnya dah cabut.  Suka suki dia ajer tutup cafe macam tue, nak kena saman ke ape... Ok, just abaikan kisah tersebut coz tak ada mood nak mengumpat (Mood Raya Lagi).
Kalau sekali sekala breakfast kat luar memang best, kalau dah hari-hari.. Herm, mati kutu gak, so member office cadang makan kat kedai 'Pak Teh'.  Semua pakat order sup tauhu.  Erm, ok.. Setahu aku sup tauhu tu makan dengan nasik..  'Bukan, ni Tauhu sup.. Memang makan untuk breakfast macam bihun sup, bihun soto'.  Kata 1 of my friend.
So, oklah, aku pun Join Venture mengOrder benda yang sama.  aku fikir mesti bihun + bola + tauhu sup.  Bila sampai je, benda alah tersebut cuma ada tauhu + tauhu goreng + bola + sedikit daging.  AMG! (Allah MY gOD) sangat SURPRISE coz tak pernah makan,kan..  Hahaa.. Tapi rasanya, ok.. Sedap juga + kenyang.  Hahhaaa.. Feymes lak tue, tengok meja sebelah-sebelah sume pakat order benda yang sama...  Ish, akulah yang Ulu kot.. huhu..

No comments:

Post a Comment